Search

Lapin hotellit

Lapin hotellit ovat pääosin erittäin korkeatasoisia hotelleita, hiihtohotelleita tai huoneistohotelleita. Voit valita mieleisesi laajasta valikoimasta. Hotellit palvelevat niin perheitä, pariskuntia kuin kokousmatkailijoitakin. Lapin hotellit tarjoavat pääosin myös aitoa Lapin tunnelmaa. Ne ovatkin suuressa suosiossa muun muassa hiihtolomamatkailijoiden keskuudessa.

Lapin hotellit ovat helposti tavoitettavissa niin omalla autolla kuin julkisilla kulkuvälineilläkin. Uusia hotelleja nousee pikkuhiljaa pystyyn, joten valinnanvaraa riittää.

Muista perusasiat valitessasi hotellia

Muista tärkeimmät asiat myös valitessasi hotellia Lapista. Pohdi, onko esimerkiksi matka hotelliltasi rinteisiin sopiva vai olisiko mukavampaa asustaa hieman lähempänä? Pohdi majoituksesi rauhallisuutta: Löytyykö hotellista yökerhoa tai onko aivan hotellisi vieressä suosittua klubia tai baaria. Etenkin lapsiperheet haluavat varmasti hieman rauhallisemman majoituksen.

Ota selvää, kuinka kaukana hiihtoladut ovat. Useimmat Lapin hotellit sijaitsevat aivan hiihtolatujen lähimaastossa, jolloin sinun ei tarvitse turhaan kävellä pitkiä matkoja ennen suksien laittamista jalkaan.

Päätä myös haluatko kokata perheellesi tai kumppanillesi ruokaa matkan aikana. Huoneistohotelleista löytyy useimmiten mahdollisuus ruoanlaittoon, hienoista hotelleista ei läheskään niin usein.

Valitse itsellesi sopiva hintataso. Laadukkaammat hotellit ovat yleensä kalliimpia, mutta hinnalla saa aina lisää kokemuksia. Muun muassa sähkötolppa autollesi, hienot saunaosastot kuumavesipaljuineen, kaksoisvuoteet ja kuivauskaapit ovat mukavia lisiä majoitukseesi.

Niksejä oikean hotellin saamiseksi

Mikäli olet määritellyt lomasi ajankohdan jo etukäteen, kannattaa hotelli varata ajoissa. Helpoiten saat haluamasi paikan soittamalla suoraan hotelliin tai huoneistohotellin välitykseen - näin saat parhaat mahdolliset puitteet onnistuneelle lomalle.

Vertaile eri hotelleja lomakohteessasi. Hintataso saattaa hotellien välillä erota merkittävästi. Vertailemalla Lapin hotelleja ja matkakohteita, voit yllättäen säästää muutamia satoja euroa kuitenkaan karsimatta halutusta palvelutasosta.


You are travelling now in: Hotellit